Neixen dos nous Aprenem, a la BD4 de Terrassa i a Tiana

Al maig engeguem 2 nous Aprenem, l’Aprenem a la BD4 de Terrassa i l’Aprenem a Tiana.

Biblioteca Districte 4 de Terrassa

Biblioteca Districte 4 de Terrassa

Aprenem a la BD4 de Terrassa arriba gràcies al Cecilio Blanco, que n’és el coordinador, i a la col·laboració de la Montserrat de la Torre, directora de la Biblioteca Districte 4 de Terrassa.

La presentació la farem el dissabte, 10 de maig de 2014, d’11:00h a 12:45h, a la sala d’actes de la Biblioteca Districte 4 de Terrassa. T’hi esperem!

Els tallers Aprenem a la BD4 tindran lloc a la Biblioteca BD4 de Terrassa cada dissabte  de 10.00h a 12.45h. Consulta els detalls per participar als tallers Aprenem!

Casal de Tiana

Casal de Tiana

Aprenem a Tiana arriba gràcies a l’impuls de la Sílvia Tió, que n’és la coordinadora, a la col·laboració del Jordi Gost, regidor d’educació de l’Ajuntament de Tiana, i al suport de la Picky Lloret, tècnica d’educació de l’Ajuntament de Tiana.

La presentació la farem el dimarts 27 de maig de 2014, de 18.00h a 20.00h, a la sala Sant Jordi del Casal de Tiana. T’hi esperem!

Els tallers Aprenem a Tiana tindran lloc a la Sala Sant Jordi del Casal de Tiana cada dimarts de 18.00h a 21.00h. Consulta els detalls per participar als tallers Aprenem!

Participa-hi!
Tria quina llengua vols aprendre, o millorar!
Tria quina llengua vols ensenyar!
Apunta-t’hi!

Organitza Aprenem Idiomes
aprenem@gmail.com
Sophia Blasco Castell, coordinadora

Coach personal

Arxivat a Històric
A %d bloguers els agrada això: