Aprenem a la XIII Trobada de Centres d’Autoaprenentatge

Aprenem ha presentat el projecte “Aprenem llengües llegint i parlant” dins la XIII Trobada de Centres D’Autoaprenentatge que la Secretaria de Política Lingüística ha organitzat, en col·laboració amb diferents institucions i universitats catalanes, per tal de promoure l’intercanvi d’informacions i d’experiències entre els professionals.

Al taller que vam impartir dins la XIII Trobada “Aprenem llengües llegint i parlant” s’hi van inscriure 50 professors de llengües i tingué dues parts:
– Una presentació teòrica explicant la metodologia i
– Un taller, on aplicàrem en directe la metodologia que utilitzem en l’aprenentatge de les tres llengües. Foren les monitores, monitors, aprenentes i aprenents dels tallers de llengües d’Aprenem els que recrearen els tallers a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona.

El tema central de la trobada ha estat “El multilingüisme en els centres d’autoaprenentatge”. Com tots sabeu, Aprenem impulsa l’aprenentatge del català, del castellà i l’anglès en tallers on Aprenem llengües llegint i parlant al Polidor (a Sant Adrià de Besòs) i al Centre Cívic Drassanes (a Barcelona), els tallers són gratuïts i les inscripcions estan obertes permanentment.

La Trobada ha tingut lloc els dies 31 de maig i 1 de juny a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585).

Organitza: Aprenem Idiomes
aprenem@gmail.com
Sophia Blasco Castell, coordinadora

Coach personal

Arxivat a Històric
A %d bloguers els agrada això: