Presentació del projecte al Centre de Recursos Pedagògics de Badalona

Dilluns, 11 de desembre de 2006, a les 17.30h, presentarem el projecte “Aprenem català llegint i parlant” al Centre de Recursos Pedagògics de Badalona, al Carrer Alfons XII, 588.

Hi assistiren un grup de professores i professors dels centres docents de la ciutat i dues representants del CNL de Badalona i Sant Adrià.

Pilar Granada, que participa com coordinadora d’anglès i aprenenta de català a Sant Adrià de Besòs i coordina un taller de castellà al Raval de Barcelona basat en la metodologia “Aprenem llegint i parlant”, explicà la seva rica experiència.

Les professores i professors van preguntar particularment pels detalls de la metodologia, la formació de les coordinadores, els requeriments, l’articulació de diversos nivells de coneixement en un mateix grup, etc.

Aprenem estem molt satisfetes de presentar el projecte, i agraïm a Dolors Castellví i al Centre de Recursos Pedagògics de Badalona la invitació, gràcies.

Aprenem portem endavant 4 projectes:

  • Aprenem escurçant distàncies.
  • Aprenem català llegint i parlant, cada dijous de 20.30h a 21.30h.
  • Aprendemos castellano leyendo y hablando, cada dimarts de 20.30h a 21.30h.
  • We learn english reading and speaking, cada dimarts de 20.30h a 21.30h.

Apunta’t!

Col·labora aprenent i ensenyant!

Lloc: El Polidor,
carrer Ricard, 2.
Sant Adrià de Besòs
Metro L2, estació Artigues/Sant Adrià

+ informació:
aprenem@gmail.com
Sophia Blasco Castell, coordinadora
Aprenem Idiomes

Hi col·laboren: la Regidoria de Cultura i Normalització Lingüística de Sant Adrià de Besòs, la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, la Biblioteca Sant Adrià, Linguamón – Casa de les Llengües i l’Ateneu Adrianenc.

Coach personal

Arxivat a Històric
A %d bloguers els agrada això: