Aprenem participa al “III Encuentro Nacional de Asociaciones de Mujeres…

Aprenem hem participat en el “III Encuentro Nacional de Asociaciones de Mujeres en barrios en transformación urbanística y/o social” que tinguè lloc els dies 17 i 18 de novembre de 2006 a Sant Adrià de Besòs. El Casal Cívic La Mina, feia goig ple d’entitats presentant projectes en marxa i resultats ben diversos, d’entre ells:

La Sra. Teresa Civera de “La Asociación de Mujeres” de Gallocanta ens descobrí la “Experiencia del asociacionismo en el medio rural”.

La Sra. Gloria Ekereuwem  de “La Asociación Entremundos” de Sevilla, ens va emocionar a totes amb el document “Carta África” i amb la seva ponència “Experiencia con las mujeres inmigrantes en el ámbito laboral”.

Les Sres. Teresa Gatica  y Cristina Martinez de – Redones – Associació per l’equitat de gènere, de València, ens mostraren com fan un programa de ràdio.

la Sra. Eva Inglada de Ciberdona, Barcelona, ens presentà els resultats del programa “Mujer y nuevas tecnologías”, uns resultats extraordinaris que fan que, quan s’inicia la inscripció als tallers de TIC, es formin llargues cues per apuntar-s’hi.

Aprenem, de Sant Adrià de Besòs, presentàrem els 4 projectes que portem endavant amb l’objectiu de fortalir la cohesió social; la ponència “Comunitat i comunicació, fonaments de cohesió” ens va facilitar mostrar-los.

Vam assistir una nodrida representació:
– D’aprenents: Constanza Eslava, Manolita Clavijo, Pilar Salguero i María Consolación Gallego.
– De coordinadores: Carme Serrano, Montserrat Bonadona , Mercè Pinyol,  Pilar Granada, María Codina i Sophia Blasco i el coordinador Luís Fernando Arboleda.

La inauguració, presidida per les tres administracions: Isabel Marcuello, primera Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Imma Moraleda en representació de la Diputació de Barcelona, Sara Berbel, Presidenta de l’Institut Català de les Dones, Carme Figueres, Consellera de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya i Àngels Rosell, Presidenta de l’Associació Adrianes del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs, entitat organitzadora de la Trobada.

Les dones i hòmens d’Aprenem estem molt satisfets d’haver participat en la Trobada, i agraïm a les dones Adrianes l’haver-nos convidat, gràcies.

Aprenem portem endavant 4 projectes:

  • Aprenem escurçant distàncies.
  • Aprenem català llegint i parlant, cada dijous de 20.30h a 21.30h.
  • Aprendemos castellano leyendo y hablando, cada dimarts de 20.30h a 21.30h.
  • We learn english reading and speaking, cada dimarts de 20.30h a 21.30h.

Apunta’t!

Col·labora aprenent i ensenyant!

Lloc: El Polidor,
carrer Ricard, 2.
Sant Adrià de Besòs
Metro L2, estació Artigues/Sant Adrià

+ informació:
aprenem@gmail.com
Sophia Blasco Castell, coordinadora
Aprenem Idiomes

Hi col·laboren: la Regidoria de Cultura i Normalització Lingüística de Sant Adrià de Besòs, la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, la Biblioteca Sant Adrià, Linguamón – Casa de les Llengües i l’Ateneu Adrianenc.

Coach personal

Arxivat a Històric
A %d bloguers els agrada això: