Aprenem escurçant distàncies s’estrena

Aprenem escurçant distàncies s’estrenà el dijous 2 de novembre. L’acte fou presidit pel regidor de cultura de Sant Adrià de Besòs, el Sr. Ricardo Silvestre, comptà amb la participació d’aprenentes, aprenents, coordinadores i coordinadors dels tallers de català, castellà i anglès; amb una nodrida representació: Bolívia, Colòmbia, Pakistà, Marroc, Holanda, Irlanda, Castellà-Lleó, Andalusia, València, Extremadura, Galícia …Junts descobrírem que:

  1. Entre nosaltres hi ha més punts d’unitat dels que sembla; per exemple, a Catalunya, Castella i Marroc, compartim dites com:
    • Gos lladrador poc mossegador.
    • “De las aguas mansas me libre Dios que de las bravas me libro yo”.
  2. Les persones posseïm identitats múltiples, pertanyem de manera simultània a cultures diferents.

El projecte Aprenem escurçant distàncies està basat en mostres culturals per afavorir el coneixement mutu, forjar punts d’unitat i esvair el recel cap a l’altre. Orientat a buscar punts d’unitat en la diversitat i afavorir la cohesió social entre tots els ciutadans.Aprenem porta endavant 4 projectes:

  • Aprenem escurçant distàncies.
  • Aprenem català llegint i parlant, cada dijous de 20.30h a 21.30h.
  • Aprendemos castellano leyendo y hablando, cada dimarts de 20.30h a 21.30h.
  • We learn english reading and speaking, cada dimarts de 20.30h a 21.30h.

T’hi apuntes?
Organitza: Aprenem.
aprenem@gmail.com
Aprenem Idiomes

Lloc: El Polidor,
carrer Ricard, 2.
Sant Adrià de Besòs
Metro L2, estació Artigues/Sant Adrià

Sophia Blasco, coordinadora

Hi col·laboren: la Regidoria de Cultura i Normalització Lingüística de Sant Adrià de Besòs, la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, la Biblioteca Sant Adrià, Linguamón – Casa de les Llengües, Òmnium Cultural de Badalona i l’Ateneu Adrianenc.

Coach personal

Arxivat a Històric
A %d bloguers els agrada això: