Tallers de llengües i Mostres culturals curs 2006/2007

Aprenem presentarà el pla del curs 2006/2007 i farà les inscripcions als tallers de llengües (català, castellà i anglès) el dia 17 de setembre de 2006, a les 12.00h., al Museu de la Història de la Immigració de Catalunya, Can Serra. Sant Adrià de Besòs.
Presidirà l’acte el Sr. Ricardo Silvestre, regidor de Cultura i Normalització Lingüística de Sant Arià de Besòs.
Conclourà amb la Mostra “El pa i l’oli a la Mediterrània”.

Projectes del curs 2006/2007:
1.- Aprenem escurçant distàncies.
Mostres culturals que afavoreixin el coneixement mutu, forjant punts d’unitat i esvaint el recel cap al desconegut. Amb l’orientació general de buscar punts d’unitat en el divers i la diversitat en l’unitari, eixamplant les mires i afavorint la cohesió social entre tots els ciutadans.

Mostra “El pa i l’oli a la Mediterrània“, dia 17 de setembre de 2006, a les 13.00h, al Museu de la Història de la Immigració de Catalunya, Can Serra, Sant Adrià de Besòs.

2.- Aprenem llengües llegint i parlant
Tallers de lectura, conversa i comprensió lectora per aprendre català, castellà i anglès llegint i parlant. Amb l’objectiu d’afavorir l’ús social del català, dotar-nos d’instruments comuns de comunicació i optimitzar la cohesió social.

Aprenem català llegint i parlant, dijous de 20.30h a 21.30h, inici el dia 21 de setembre.

Aprendemos castellano leyendo y hablando, dimarts de 20.30h a 21.30h, inici el dia 19 de setembre.

We learn english reading and speaking, dimarts de 20.30h a 21.30h, inici el dia 19 de setembre.

Lloc:
El Polydor, carrer Ricard, 2, Sant Adrià de Besòs.

+ informació: telèfon 657 825 188

Organitza: Aprenem.

Hi col·laboren: la Regidoria de Cultura i Normalització Lingüística de Sant Adrià de Besòs, la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, la Biblioteca Sant Adrià, Linguamón – Casa de les Llengües, Òmnium Cultural de Badalona i l’Ateneu Adianenc.

El projecte “Aprenem català llegint i parlant” va ser engegat de forma pilot al municipi de Sant Adrià de Besòs al novembre de 2005, valorat com una experiència d’èxit en l’aprenentatge del català pel Centre Internacional de Bones Pràctiques de Linguamón – Casa de les Llengües i presentat en la XII Trobada de Centres d’Autoaprenentatge del 2006 organitzada per la Secretaria de Política Lingüística.

Comptà amb el suport de la Regidoria de Cultura, Normalització Lingüística i Drets Civils de Sant Adrià de Besòs, la Biblioteca Sant Adrià i la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, l’Ateneu Adrianenc, l’Associació Lectura Fàcil, Òmnium Cultural de Badalona, i el CNL de Badalona i Sant Adrià.

El grup de voluntàries que l’han fet possible: Carme Violant, Maria Codina, Mercè Pinyol, Carme Mayol, Montserrat Bonadona, Carme Serrano i la coordinadora Sophia Blasco, vist l’èxit assolit, han constituït el grup estable “Aprenem” i engegaran projectes fonamentats en la llengua i la cultura, com un tot indestriable, amb l’objectiu d’afavorir la cohesió social.

T’hi apuntes?
aprenem@gmail.com
Aprenem Idiomes

Coach personal

Arxivat a Històric
A %d bloguers els agrada això: